Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimen lekesi görmek

Rüyada çimen lekesi görmek

Rüyada çimen lekesi görmek kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına, umutlarının kırılacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, masabaşı bir işe girileceğine, neşesini kaçıracağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada çimen lekesi gördüyseniz:

  • Belli konulara yaklaşımlarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir.

Rüyada çimen lekesi görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine delalettir.

Rüyada yeşil çimen biçmek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, engellerden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kuru çimen görmek sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çimen üstünde yürümek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine delalet eder.

Rüyada çimende gezmek kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada çimen ekmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada çimenli dağ görmek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada çimenli tepe görmek ağız tadından olacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments