Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leğende banyo yapmak

Rüyada leğende banyo yapmak

Rüyada leğende banyo yapmak büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, düşmanından uzak olacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada leğende banyo yapmak gördüyseniz:

  • Kafalar karışabilir, unutkanlık veya dikkatsizlik türünde durumlarla uğraşmamız gerekebilir.

Rüyada leğende banyo yapmak hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, çok iyi işler yapılacağına, patron olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada leğene kaka yapmak işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerinin istediği gibi olacağına işarettir.

Rüyada leğene çiş yapmak hastaysa şifa bulacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada leğen içinde balık görmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına rivayet eder.

Rüyada leğen içinde su görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine yorulur.

Rüyada kalaylı leğen görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada leğende balık görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada demir leğen görmek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments