Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leğende balık görmek

Rüyada leğende balık görmek

Rüyada leğende balık görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına tabir olunur.

Rüyada leğende balık gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde biraz gerçeklerden uzaklaşmanız mümkün olabilir.

Rüyada bir leğen balık görmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına delalet eder.

Rüyada leğen içinde balık görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına yorulur.

Rüyada leğende balık görmek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine inanılır.

Rüyada yeşil leğen görmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada demir leğen görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada leğenle su dökmek pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada leğende oturmak başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, güzel huylarını terk edeceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada leğende et görmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments