Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leğende yıkanmak

Rüyada leğende yıkanmak

Rüyada leğende yıkanmak aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına işaret eder.

Rüyada leğende yıkanmak gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli yolculuklar yeni seçenekler oluşturabilir.

Rüyada leğen dolusu su görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, çok zor günler geçirileceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada leğende et görmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada demir leğen görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, büyük aksilikler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada leğene çiş yapmak maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada leğene kaka yapmak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, gidilecek yönün belirleneceğine rivayet eder.

Rüyada leğende ayak yıkamak uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada leğende un görmek dertlerden kurtulmaya, dara düşeceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına delalettir.

Rüyada leğenden su içmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments