Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leğene kusmak

Rüyada leğene kusmak

Rüyada leğene kusmak uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, ileriye gideceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada leğene kusmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda aksilikler ya da rötarlar söz konusu olabilir.

Rüyada leğene kusmak kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine işarettir.

Rüyada leğende ayak yıkamak iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına işaret eder.

Rüyada leğenle su dökmek çok iyi bir duruma geleceğine, işinde en iyisi olacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına delalettir.

Rüyada leğen dolusu su görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sarı leğen görmek manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, yetki sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada leğen içinde çamaşır görmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, büyük paralar kazanılacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalet eder.

Rüyada leğene çiş yapmak sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yırtık leğen görmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments