Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lavların içinde kalmak

Rüyada lavların içinde kalmak

Rüyada lavların içinde kalmak mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada lavların içinde kalmak gördüyseniz:

  • Değişmesi gereken konular var.

Rüyada lavların içinde kalmak huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde lav görmek hayat standartlarının yüksek olacağına, ayıplanacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateş lav görmek nazara geleceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada lav aktığını görmek aradığı kişiyi bulacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına delalettir.

Rüyada yanardağdan akan lav görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, işlerini düzene sokacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lav patladığını görmek malının üstüne mal ekleyeceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada lavlardan kaçmak hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, kariyer planının altüst olacağına delalet eder.

Rüyada lavda yanmak kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, onlarla gönül birliği edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments