Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lavlardan kaçmak

Rüyada lavlardan kaçmak

Rüyada lavlardan kaçmak işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lavlardan kaçmak gördüyseniz:

  • Evle ilgili gelişmeler olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada lavlardan kaçmak birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada lavdan kaçmak kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, sahip olduklarının eksileceğine delalettir.

Rüyada lavların içine düşmek rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına işarettir.

Rüyada yerden lav çıktığını görmek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada lavların içinde kalmak yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, yeni kısmetlere nail olacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına alamet eder.

Rüyada lav görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, emeklerin boş yere harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada volkan lav görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada lavlar görmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments