Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lav aktığını görmek

Rüyada lav aktığını görmek

Rüyada lav aktığını görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına yorulur.

Rüyada lav aktığını gördüyseniz:

  • Neden bahsettiğimi siz daa rahat anlayabilirsiniz.

Rüyada lav aktığını görmek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına alamet eder.

Rüyada kızgın lav görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avril lavigne görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada lavların içine düşmek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına delalet eder.

Rüyada evde lav görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada lav ateş görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına alamet eder.

Rüyada lavda yanmak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, kimseden korkmayacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına işarettir.

Rüyada lav patladığını görmek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hoşluk içinde olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments