Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lavda yanmak

Rüyada lavda yanmak

Rüyada lavda yanmak daha büyük işler için bir örnek olacağına, hayatının zorlaşacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada lavda yanmak gördüyseniz:

  • Bencil davranışlardan vazgeçememeniz ilişkinizin ilerleyeceğine, gerilemesine neden oluyor.

Rüyada lavda yanmak gerçek mutluluğu tadacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada lav görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine delalet eder.

Rüyada kızgın lav görmek variyetini çoğaltacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada ateş lav görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına işaret eder.

Rüyada lav ateşi görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada yanardağ lavı görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada lav patladığını görmek konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada lav ateş görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments