Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş lav görmek

Rüyada ateş lav görmek

Rüyada ateş lav görmek mutluluk dolu haberler alacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada ateş lav gördüyseniz:

  • Kendinizi sıkıntıya sokmayacak kadar fedakarlık etmelisiniz.

Rüyada lav ateş görmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lav ateşi görmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına delalettir.

Rüyada ateş lav görmek rüya sahibinin uyarı alabileceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanardağdan akan lav görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada deprem ve lav görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına delalet eder.

Rüyada lav patladığını görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akan lav görmek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına alamet eder.

Rüyada lav aktığını görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, doğru karar veremeyeceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments