Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lav patladığını görmek

Rüyada lav patladığını görmek

Rüyada lav patladığını görmek düzenin bozulacağına, hep yerinde sayacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına, tartışmaların sonlandırılacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada lav patladığını gördüyseniz:

  • Genelde gelişmeler lehinize ilerliyor.

Rüyada lav patladığını görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine inanılır.

Rüyada evde lav görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada lavdan kaçmak düzenin kurulacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada ateş lav görmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada volkan lav görmek sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada yanardağdan akan lav görmek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine rivayet eder.

Rüyada lav ateş görmek sadaka ya da zekat vereceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine, insanların saygısının kazanılacağına delalet eder.

Rüyada lavda yanmak hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments