Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lav görmek

Rüyada lav görmek

Rüyada lav görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, hayallerine kavuşacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, yardımcı olmayacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada lav gördüyseniz:

  • Öfkeye veya bazı ön çıkarımlara bağlı değişiklikler yapmamalısınız.

Rüyada lavda yanmak yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada lav aktığını görmek eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, cebinin para göreceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada kızgın lav görmek çok büyük zararlar edileceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada lavların içinde kalmak her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, masabaşı bir işe girileceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada lav ateş görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada ateş lav görmek bereketli bir döneme girileceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lavdan kaçmak para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına tabir olunur.

Rüyada lavlara düşmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments