Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lav ateş görmek

Rüyada lav ateş görmek

Rüyada lav ateş görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, lüksünün artacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına yorulur.

Rüyada lav ateş gördüyseniz:

  • En önemli konular birisi gelip el atana kadar rafa kalkmış görünüyor.

Rüyada lav ateşi görmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada ateş lav görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine işarettir.

Rüyada lav ateş görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde lav görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanardağ lav görmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada lavların içine düşmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Rüyada kızgın lav görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine tabir olunur.

Rüyada lavda yanmak ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments