Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızgın lav görmek

Rüyada kızgın lav görmek

Rüyada kızgın lav görmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, spora başlayacağına inanılır.

Rüyada kızgın lav gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var ya da sevdiğiniz kişilerle hoş vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada kızgın lav görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada evin altında lav görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada akan lav görmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına inanılır.

Rüyada lav patlaması görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada lav patladığını görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine rivayet eder.

Rüyada lavdan kaçmak endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına inanılır.

Rüyada lavların içinde kalmak sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, takdir edilen kişi olacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada lav aktığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, ağız tadına kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments