Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru lavanta görmek

Rüyada kuru lavanta görmek

Rüyada kuru lavanta görmek borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru lavanta gördüyseniz:

  • Aşırı titizlik karşınızdaki insanların size tepki göstermesine neden olabilir.

Rüyada kuru lavanta görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, zorlukların ortadan kalkacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada lavanta görmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, kıdem atlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lavanta kolonyası görmek bol para kazanacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına alamet eder.

Rüyada lavanta kokusu duymak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına işarettir.

Rüyada lavanta çiçeği görmek yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine delalettir.

Rüyada lavanta tarlası görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada lavanta sabunu görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına alamet eder.

Rüyada lavanta suyu görmek yaşamının daha kolay hale geleceğine, maddi zararın büyük olacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments