Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere tokat atmak

Rüyada askere tokat atmak

Rüyada askere tokat atmak başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, bir bebek sahibi olacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada askere tokat atmak gördüyseniz:

  • Herşey aynı anda üzerinize gelebilir.

Rüyada askere tokat atmak hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına yorulur.

Rüyada askerden tokat yemek tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneye tokat atmak hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğuna tokat atmak sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına rivayet eder.

Rüyada erkeğe tokat atmak dileklerinin yerine geleceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine inanılır.

Rüyada kendine tokat atmak yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye tokat atmak hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine işarettir.

Rüyada bebeğe tokat atmak keyifli günler geçireceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments