Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada volkan lav görmek

Rüyada volkan lav görmek

Rüyada volkan lav görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, en pahalı evlerde oturacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, kazançsız işler peşinde olmaya, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine delalettir.

Rüyada volkan lav gördüyseniz:

  • Çok fazla fikir sahibi olmadığınız yerlere seyahat etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada volkan lav görmek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada volkan patlaması görmek rüya sahibinin fakirleşeceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada patlayan volkan görmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada volkan görmek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına işaret eder.

Rüyada küçük volkan görmek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada volkan patladığını görmek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, kendine çeki düzen vereceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanardağı lavı görmek Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, rahatsızlıkların son bulacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine alamet eder.

Rüyada lavda yanmak ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments