Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lavdan kaçmak

Rüyada lavdan kaçmak

Rüyada lavdan kaçmak geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, keyfinin kaçacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada lavdan kaçmak gördüyseniz:

  • Sizi mutlu edecek yeni fikirlere açık olmalısınız.

Rüyada lavdan kaçmak yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına alamet eder.

Rüyada lavlardan kaçmak zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde lav görmek işten yana kısmetinin kapanacağına, üstün başarılar alacağına, ters giden durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanardağdan akan lav görmek çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lav görmek istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanardağ lavı görmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine inanılır.

Rüyada kızgın lav görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, bahtının da çok parlak olacağına rivayet eder.

Rüyada avril lavigne görmek kendisine uğur getireceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments