Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının su verdiğini görmek

Rüyada arkadaşının su verdiğini görmek

Rüyada arkadaşının su verdiğini görmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, şansının yaver gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının su verdiğini gördüyseniz:

  • Belli bir girişim veya anlaşma tekrar şekilleniyor.

Rüyada arkadaşının su verdiğini görmek zor günlerin yaşanacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşına para verdiğini görmek kazancının her geçen gün artacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının yüzük verdiğini görmek rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, üçüncü gözünün açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının kilo verdiğini görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının para verdiğini görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, iyi geçiminin biteceğine alamet eder.

Rüyada hayvana su verdiğini görmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Rüyada birine su verdiğini görmek başarılı bir insan olacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kediye su verdiğini görmek toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments