Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada langırt oynamak

Rüyada langırt oynamak

Rüyada langırt oynamak hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine delalettir.

Rüyada langırt oynamak gördüyseniz:

  • Belli plan veya projelerinizi gerçekleştirmek için bazı işaretler bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada langırt oynamak huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada langırt görmek değişik insanlarla karşılaşacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada karsılıklı oynamak hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, kazancının helal para olacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada topla oynamak güvenliğinden vazgeçeceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğuyla oynamak kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada bokuyla oynamak fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün arkasından oynamak elindeki herşeyi kaybedeceğine, başarıya giden yolların açık olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle oyun oynamak yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments