Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karsılıklı oynamak

Rüyada karsılıklı oynamak

Rüyada karsılıklı oynamak kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, zararların üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karsılıklı oynamak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan istikrar sağlanabilir.

Rüyada eski sevgiliyle kar oynamak başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla kar oynamak yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kar oynamak huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada beyaz karla oynamak şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına işaret eder.

Rüyada karsılıklı oynamak büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, karlı çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kar üstünde oynamak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinle kar oynamak sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına işarettir.

Rüyada kar üzerinde oynamak yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments