Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğuyla oynamak

Rüyada erkek çocuğuyla oynamak

Rüyada erkek çocuğuyla oynamak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, kötü bir habere veya tehlikeye, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğuyla oynamak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak kalmak için evde bazı değişiklikler yapılması gerekebilir.

Rüyada erkek çocuğuyla oynamak hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada kendi çocuğuyla oynamak hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, işlerin yeni kapılar açacağına inanılır.

Rüyada çocuğuyla oynamak işinin de hep yürüyeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada erkek bebekle oynamak kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada erkekle oynamak bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada bir erkekle oynamak yarasını saracağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, hata yapılacağına işaret eder.

Rüyada erkek organıyla oynamak rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek saçıyla oynamak niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments