Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün arkasından oynamak

Rüyada ölünün arkasından oynamak

Rüyada ölünün arkasından oynamak içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine işaret eder.

Rüyada ölünün arkasından oynamak gördüyseniz:

  • Rafa kaldırdığınız bir hedefinizi, amacınızı, hayalinizi veya bir işi tekrar canlandırmak için fikir alışverişleri yapabilir, sahaya geri dönebilirsiniz.

Rüyada ölünün arkasından oynamak kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına delalettir.

Rüyada ölünün arkasından sessizce ağlamak bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün arkasından ağlamak alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün arkasından yürümek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü arkasından ağlamak gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün arkasından dua okumak maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölünün arkasından gitmek âlim kişiler arasına gireceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada ölünün arkasından kuruan okumak yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments