Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada langırt görmek

Rüyada langırt görmek

Rüyada langırt görmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada langırt gördüyseniz:

  • Standartlarınıza uymayan bir kişiye baskı uygulayabilirsiniz.

Rüyada langırt oynamak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada langırt görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments