Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bokuyla oynamak

Rüyada bokuyla oynamak

Rüyada bokuyla oynamak ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine rivayet eder.

Rüyada bokuyla oynamak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren konularda ani gelişmeler veya haberler söz konusu olabilir.

Rüyada kendi bokuyla oynamak yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine delalet eder.

Rüyada bokuyla oynamak müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada bokla oynamak sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalettir.

Rüyada aynanın karşısında oynamak hayat daha olumlu bakılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada harmandalı oynamak rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koşup oynamak en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta oyun oynamak ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinle kar oynamak konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments