Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski gaz lambası görmek

Rüyada eski gaz lambası görmek

Rüyada eski gaz lambası görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, eşyaların yenileneceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski gaz lambası gördüyseniz:

  • Farklı çalışmalar, sosyal aktiviteler esnasında aksilikler, arkadaşlarınızla ilişkilerinizde yanlış anlaşaılmalar söz konusu olabilir veya bir tanıdığınız size destek olabilir.

Rüyada eski gaz lambası görmek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına inanılır.

Rüyada gaz lambası görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada gazlı lamba görmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gaz lambası yakmak daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada yanan gaz lambası görmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eski lamba görmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, bir daha kopmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gazlı bez görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada arabaya gaz almak ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments