Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektrik lambası görmek

Rüyada elektrik lambası görmek

Rüyada elektrik lambası görmek sorunların bu sayede aşılacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada elektrik lambası gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya iş birliklerinizi sizi kalkındıracağı ya da besleyeceği yerde, sizi aşağı çekiyor olabilir.

Rüyada elektrik lambası görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, işlerini büyüteceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sokak lamba görmek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada trafik lambası görmek her şeyin sarpa saracağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına inanılır.

Rüyada floresan lamba görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada gaz lambası yakmak böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde lamba görmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık lamba görmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ışık lamba görmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, bazen umutlarını yitireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments