Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara ekmek atmak

Rüyada mezara ekmek atmak

Rüyada mezara ekmek atmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada mezara ekmek atmak gördüyseniz:

  • Harika önerileriniz olmasına rağmen, çok fazla baskı yapmanız ya da ısrar etmeniz hiç bahsetmemenizle aynı etkiyi yaratabilir.

Rüyada mezara ekmek atmak gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeklere ekmek atmak çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada ekmek çöpe atmak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine tabir olunur.

Rüyada martılara ekmek atmak kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına rivayet eder.

Rüyada fırına ekmek atmak musibetlerle karşılaşmayacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada güvercinlere ekmek atmak rakiplerine karşı güç elde edeceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına alamet eder.

Rüyada balığa ekmek atmak başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, şerefe ve izzete, daha şık mekanlarda eğleneceğine inanılır.

Rüyada ekmeği tuvalete atmak aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments