Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarla açmak

Rüyada tarla açmak

Rüyada tarla açmak iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada tarla açmak gördüyseniz:

  • Ev ya da ailenizle ilgili masraflarınızda artış olabilir.

Rüyada tarla açmak çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, içini açmaya karar vereceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına delalettir.

Rüyada bir evi anahtarla açmak parasal sıkıntıların son bulacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine işarettir.

Rüyada camı açmak yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz bir kapı açmak daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, hasret ve özlem gidereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elbise dükkanı açmak elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya işarettir.

Rüyada mantı hamuru açmak zor bir hayat sürmeye başlayacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine inanılır.

Rüyada başkasının mezarını açmak onlarla ayrı düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin mezarını açmak maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments