Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lahana sarmak

Rüyada lahana sarmak

Rüyada lahana sarmak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına, onu cesaretlendireceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lahana sarmak gördüyseniz:

  • Evinizde veya ailenizde arkadaşlık ilişkilerinizi veya ilgi alanlarınızı etkileyecek önemli değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada lahana sarmak koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz lahana sarmak yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara lahana dolması sarmak hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına inanılır.

Rüyada lahana dolması sarmak ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada lahana sarması sarmak yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına delalettir.

Rüyada kara lahana sarmak ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına yorulur.

Rüyada ölüyü kefene sarmak maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına delalet eder.

Rüyada vücudu karınca sarmak sevinileceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments