Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudu karınca sarmak

Rüyada vücudu karınca sarmak

Rüyada vücudu karınca sarmak gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada vücudu karınca sarmak gördüyseniz:

  • Yanlız haberleşmede bazı aksaklıklar olabilir.

Rüyada vücudu karınca sarmak Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına işaret eder.

Rüyada karınca sardığını görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, mesleğinde atılım yapacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada karınca sarmak zarar edeceğine, büyük borçlara girmeyeceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzerini karınca sarmak ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunu böcek sarmak hayata karşı cesaretleneceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına inanılır.

Rüyada vücudundan karınca çıktığını görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına inanılır.

Rüyada karıncanın vücudunda gezdiğini görmek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, başarı kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda karınca gezdiğini görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments