Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lahana sarması sarmak

Rüyada lahana sarması sarmak

Rüyada lahana sarması sarmak huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, hayatının adeta cennete döneceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına işaret eder.

Rüyada lahana sarması sarmak gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada lahana sarması sarmak elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine delalet eder.

Rüyada sarma sarmak kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına işaret eder.

Rüyada sarma sardığını görmek bir anda yükseleceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına inanılır.

Rüyada yaprak sarması sarmak başının ağrıyacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada birinin sarma sardığını görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada beyaz lahana sarması görmek stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, eline büyük paralar geçeceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada lahana sarma yemek kötü ve hasta günler geçireceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lahana sarması yemek nasiplerini alacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, aile saadetinin de artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments