Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara lahana dolması sarmak

Rüyada kara lahana dolması sarmak

Rüyada kara lahana dolması sarmak hayallerini sürekli erteleyeceğine, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, insanlardan uzaklaşacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine inanılır.

Rüyada kara lahana dolması sarmak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızdan karşılanması zor beklentileriniz olabilir.

Rüyada kara lahana dolması sarmak iç huzurunun yerinde olacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada lahana dolması sarmak sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada kara lahana sarmak kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına delalettir.

Rüyada kara lahana dolması görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine tabir olunur.

Rüyada lahana sarmak nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, kafasına göre birini bulacağına, bereketli işler yapılacağına işarettir.

Rüyada lahana sarması sarmak rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine delalettir.

Rüyada beyaz lahana sarmak sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolma sarmak yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments