Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz lahana sarmak

Rüyada beyaz lahana sarmak

Rüyada beyaz lahana sarmak uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, nasiplerini alacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz lahana sarmak gördüyseniz:

  • Geri planda kalıp diğerlerinin hatalarını takip etmek yeni bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada beyaz lahana sarmak kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara lahana dolması sarmak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada lahana dolması sarmak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada lahana sarması sarmak bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine yorulur.

Rüyada kara lahana sarmak kimseden korkmayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına yorulur.

Rüyada lahana sarmak rahat bir hayatın kapısının açılacağına, dönülmez yollara gireceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz lahana yediğini görmek ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada pazardan beyaz lahana almak üzüntülerin sevince döneceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments