Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağım fareleri görmek

Rüyada lağım fareleri görmek

Rüyada lağım fareleri görmek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada lağım fareleri gördüyseniz:

  • Maddi konularda dikkatli hareket etmeli, değecek şeyler hariç para harcamaktan kaçınmalısınız.

Rüyada lağım faresi görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, yani babasına benzeyeceğine tabir olunur.

Rüyada lağım fareleri görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, kolaylığa kavuşacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada lağım faresi öldürmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına yorulur.

Rüyada lağım faresinin ısırdığını görmek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, kariyer sahibi olacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Rüyada lağım faresi yemek rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine inanılır.

Rüyada ölü lağım faresi görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, verdiği emeklerin heba olacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz lağım faresi görmek aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine alamet eder.

Rüyada büyük lağım faresi görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments