Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağıma görmek

Rüyada lağıma görmek

Rüyada lağıma görmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine delalet eder.

Rüyada lağıma gördüyseniz:

  • Kazanmak için oynuyorsunuz.

Rüyada evde lağım faresi görmek sıkıntının, derdin sona ereceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada lağım kuyusuna düşmek sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine, çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada lağıma görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada lağım taştığını görmek hak yoluna döneceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, bol dua edeceğine delalettir.

Rüyada lağım içine düşmek yönlendireceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada lağım çukuruna düştüğünü görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine rivayet eder.

Rüyada lağım suyunda yüzmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, işlerine bereket geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada lağım kuyusu görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments