Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde lağım faresi görmek

Rüyada evde lağım faresi görmek

Rüyada evde lağım faresi görmek işinde çok büyük bereket göreceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada evde lağım faresi gördüyseniz:

  • Sizi aramak isteyenler size ulaşamakta zorluk çekebilirler.

Rüyada evde lağım faresi görmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına alamet eder.

Rüyada lağım fareleri görmek kapanan bütün kapıların açılacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına işaret eder.

Rüyada siyah lağım faresi görmek hayırlı haberler alacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine delalet eder.

Rüyada büyük lağım faresi görmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, herkesin ilgisinin çekileceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada lağım faresinin ısırdığını görmek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine işarettir.

Rüyada lağım faresi öldürmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü lağım faresi görmek Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada lağım faresi görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments