Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü lağım faresi görmek

Rüyada ölü lağım faresi görmek

Rüyada ölü lağım faresi görmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, gönlünce bir hayat süreceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, üzücü olaylar yaşanacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü lağım faresi gördüyseniz:

  • Planlarınız herkesi mutlu etmeyebilir.

Rüyada ölü lağım faresi görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, yaşamına renk geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada lağım faresi öldürmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, rahat yüzü göreceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada lağım fare görmek akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına delalet eder.

Rüyada evde lağım faresi görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına inanılır.

Rüyada lağım fareleri görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada lağım faresi görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, elinin de bolluk göreceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada lağım faresinin ısırdığını görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada beyaz lağım faresi görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, ekmek ve dünya malı alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments