Rüyada lağım aktığını görmek

Rüyada lağım aktığını görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, başarılarını arttıracağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, bereketin eksileceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine tabir olunur.

Rüyada lağım aktığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler olması gerektiği gibi davranmayabilirler.

Rüyada lağım aktığını görmek yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına delalettir.

Rüyada ölmüş lağım faresi görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada lağım borusu görmek de elinin bollaşacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada beyaz lağım faresi görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işaret eder.

Rüyada lağım çukuruna düşmek hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ömür boyu süreceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada lağım kokusu görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada lağım fareleri görmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına rivayet eder.

Rüyada lağım fare görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top