Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağım taşması görmek

Rüyada lağım taşması görmek

Rüyada lağım taşması görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, imkânsızlıklarının biteceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada lağım taşması gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak oldukça güçlüsünüz.

Rüyada lağım taştığını görmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada lağım suyunun taştığını görmek onunla yaşamını birleştireceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada lağımın taştığını görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına işaret eder.

Rüyada lağım taşması görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada lağım faresi öldürmek kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lağımda boğulmak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına işarettir.

Rüyada siyah lağım faresi görmek şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, projenin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lağımlı su görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments