Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere gidiyor görmek

Rüyada askere gidiyor görmek

Rüyada askere gidiyor görmek engellerin ortadan kalkacağına, zahmete ve çileye düşeceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, yüksek bir makama geleceğine, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına yorulmaktadır.

Rüyada askere gidiyor gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin veya iş birliklerinizin gelişmesine yardımı dokunacak konuşmaları başlatabilirsiniz.

Rüyada askere gidiyor görmek yersiz yere suçlanacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürekli askere gitmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada tekrardan askere gitmek edilen duaların tutacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askere gidecek olmak onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın askere gitmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin askere gideceğini görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına alamet eder.

Rüyada askere gitmek olmak büyük bir parasızlık yaşanacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada ikinci defa askere gitmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments