Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere gitmek olmak

Rüyada askere gitmek olmak

Rüyada askere gitmek olmak çok önemli noktalara geleceğine, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine delalettir.

Rüyada askere gitmek olmak gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili bazı angarya işlerle uğraşmak zorunda da kalabilirsiniz.

Rüyada askere gitmek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına işaret eder.

Rüyada kızın askere gitmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada askere gidecek birini görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada askere gideceği yeri görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada askere gideceğini duymak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının yerine askere gitmek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, işlerinin sarpa saracağına alamet etmektedir.

Rüyada tekrar askere gideceğini görmek üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına inanılır.

Rüyada askere giden kardeşini görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, çok kötü günler göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments