Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin askere gideceğini görmek

Rüyada sevgilinin askere gideceğini görmek

Rüyada sevgilinin askere gideceğini görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, huzura ve rahata kavuşacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin askere gideceğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız olumlu ilerleyecek.

Rüyada sevgilinin askere gideceğini görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada askere gidiyor görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, daha büyük adımlar atılacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada askere giden birine para vermek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada askere gidecek birini görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada kardeşi askere gitmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine tabir olunur.

Rüyada asker ziyaretine gitmek kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada asker olup savaşa gitmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ikinci defa askere gitmek özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments