Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli askere gitmek

Rüyada sürekli askere gitmek

Rüyada sürekli askere gitmek aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, rızkının azalacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine alamet eder.

Rüyada sürekli askere gitmek gördüyseniz:

  • Ne kadar dirensenizde güç mücadelesi gerektiren durumlardan kaçamayabilirsiniz.

Rüyada sürekli askere gitmek bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine işarettir.

Rüyada sürekli asker görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, zor günlerin uzaklaşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli asker olduğunu görmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına işarettir.

Rüyada sürekli okula gitmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işaret eder.

Rüyada sürekli aynı yere gitmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına işarettir.

Rüyada sürekli tuvalete gitmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına tabir olunur.

Rüyada ikinci kez askere gitmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada askere gidecek birini görmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments