Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın askere gitmek

Rüyada kadın askere gitmek

Rüyada kadın askere gitmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, geçim derdine düşmeyeceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına yorulur.

Rüyada kadın askere gitmek gördüyseniz:

  • Heyecanlı yaklaşımlarınız pek çok konunun yoluna girmesini sağlayabilir.

Rüyada kadın olarak askere gitmek kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine yorulur.

Rüyada kadının askere gitmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın askere gitmek hareketli ve hoş günler geçireceğine, aradaki buzların eritileceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada eşinin askere gideceğini görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada askere gidenleri görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada tekrar askere gitmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına tabir olunur.

Rüyada tekrar askere gideceğini görmek yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada askere giden görmek kötü haberler alınacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments