Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere gidecek olmak

Rüyada askere gidecek olmak

Rüyada askere gidecek olmak beddua ve ah alacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, önünü açacağına tabir olunur.

Rüyada askere gidecek olmak gördüyseniz:

  • Maden bir problem beklentiniz veya elinizde somut bir sorununuz var.

Rüyada askere gitmek için hazırlanmak uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına işarettir.

Rüyada askerlik şubesine gitmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada ikinci kez askere gitmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, karşılığını bulacağına rivayet eder.

Rüyada ikinci defa askere gitmek verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasının askere gideceğini görmek mutluluk bulacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına inanılır.

Rüyada askere gitmek bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine işaret eder.

Rüyada askere yeniden gitmek önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker ziyaretine gitmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments