Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere giden görmek

Rüyada askere giden görmek

Rüyada askere giden görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, kafasının rahatlayacağına, onları tebrik edeceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, her zaman şükür içinde olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada askere giden gördüyseniz:

  • Maddi konularda aşırı duygusallıktan kaçınmalısınız.

Rüyada askere ikinci kez gitmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının yerine askere gitmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker olup savaşa gitmek çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada askere gideceğin yeri görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada ikinci kez askere gitmek manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada askere gitmek için hazırlık yapmak uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara alamet eder.

Rüyada askere gideni görmek hastalıkların biteceğine, düşmanlarla beraber oturmaya, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada askere gidildiğini görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments