Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere gideni görmek

Rüyada askere gideni görmek

Rüyada askere gideni görmek büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, rahat bir hayat sürüleceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, kazancınızın artacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada askere gideni gördüyseniz:

  • Gereksiz risklerden kaçınmanız maddi yönden uğrayabileceğiniz büyük bir zarardan kurtulmanıza yardım edebilir.

Rüyada silahlı askere gitmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin askere gideceğini görmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına delalettir.

Rüyada arkadaşınla askere gitmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada askere gideni görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın olarak askere gitmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, helal rızık yiyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeniden askere gitmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada askere tekrar gitmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada asker ziyaretine gitmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments