Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yerine askere gitmek

Rüyada başkasının yerine askere gitmek

Rüyada başkasının yerine askere gitmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada başkasının yerine askere gitmek gördüyseniz:

  • Belli bir planınızın sonunda yürümeye başladığını ya da almak istediğiniz bir randevunun ufukta belirdiğini görebilirsiniz.

Rüyada başkasının yerine askere gitmek ayrılık yaşanacağına, sonradan da çok üzüleceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yas yerine gitmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ziyaret yerine gitmek kendisini yıpratacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına rivayet eder.

Rüyada eğlence yerine gitmek geçmişi unutup geleceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada iş yerine çiş yapmak çocuklarının fazla olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, mesleğindeki başarısının artacağına işarettir.

Rüyada başkasının avret yerine bakmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine yorulur.

Rüyada düşen dişi yerine takmak çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalettir.

Rüyada dişini yerine takmak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, dertlerine çare bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments