Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere gidildiğini görmek

Rüyada askere gidildiğini görmek

Rüyada askere gidildiğini görmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, günah ve suç işleyeceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada askere gidildiğini gördüyseniz:

  • Pratik planlar yapmalısınız.

Rüyada askere geri gitmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, kısmetlerinden olacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine alamet eder.

Rüyada askere giden görmek ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, hidayete ermeyi de başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada askere gitmek için hazırlanmak fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada gönüllü askere gitmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, yarınlarına inanacağına alamet etmektedir.

Rüyada askere gitmek ağlamak başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına işarettir.

Rüyada kardeşi askere gitmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine işarettir.

Rüyada askere tekrar gitmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, moralinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada askere gidecek olmak istenen her şeye sahip olunacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments